Fizetési információk

Az utánvéttel történő fizetés.
Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre,ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni.
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni.A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a jótálási jegyet a csomag mellé helyezzük. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Bankkártyás fizetés (Barion)


A terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre.
A számlát és a jótállási jegyet a csomag mellé helyezzük. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Bővebb információ: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 7. pontja.